Zásady používání souborů cookie

Nastavení souborů cookie:

datumVerzeSouhlasy

Nezbytný

Nezbytné soubory cookie umožňují základní funkce a jsou nezbytné pro správnou funkci webu.

Matomo

názevMatomo
Poskytovatelmatomo.digiroi.org
ÚčelSoubor cookie společnosti Matomo používaný pro analýzu webových stránek. Generuje statistické údaje o tom, jak návštěvník používá webovou stránku.
Zásady ochrany osobních údajůhttps://digiroi.org/en/legal/privacy-policy/
Název souboru cookie_pk_*.*
Vypršení platnosti cookie13 měsíců

Statistika

Statistické soubory cookie shromažďují informace anonymně. Tyto informace nám pomáhají porozumět tomu, jak naši návštěvníci používají naše webové stránky.

Marketing

Marketingové soubory cookie používají inzerenti nebo vydavatelé třetích stran k zobrazování personalizovaných reklam. Dělají to sledováním návštěvníků napříč weby.

Externí média

Obsah z videoplatforem a platforem sociálních médií je ve výchozím nastavení blokován. Pokud jsou cookies externích médií přijaty, přístup k tomuto obsahu již nevyžaduje ruční souhlas.

Google mapy

názevGoogle mapy
PoskytovatelGoogle Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko
ÚčelPoužívá se k odblokování obsahu Map Google.
Zásady ochrany osobních údajůhttps://policies.google.com/privacy?hl=cs&gl=cs
hostitel(é).google.com
Název souboru cookieNID
Vypršení platnosti cookie6 měsíců

Instagram

názevInstagram
PoskytovatelMeta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irsko
ÚčelPoužívá se k odblokování obsahu Instagramu.
Zásady ochrany osobních údajůhttps://www.instagram.com/legal/privacy/
hostitel(é).instagram.com
Název souboru cookieholubí_stát
Vypršení platnosti cookieZasedání

OpenStreetMap

názevOpenStreetMap
PoskytovatelOpenstreetmap Foundation, St John's Innovation Centre, Cowley Road, Cambridge CB4 0WS, Spojené království
ÚčelPoužívá se k odblokování obsahu OpenStreetMap.
Zásady ochrany osobních údajůhttps://wiki.osmfoundation.org/wiki/Privacy_Policy
hostitel(é).openstreetmap.org
Název souboru cookie_osm_location, _osm_session, _osm_totp_token, _osm_welcome, _pk_id., _pk_ref., _pk_ses., qos_token
Vypršení platnosti cookie1-10 let

Vimeo

názevVimeo
PoskytovatelVimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA
ÚčelPoužívá se k odblokování obsahu Vimeo.
Zásady ochrany osobních údajůhttps://vimeo.com/privacy
hostitel(é)player.vimeo.com
Název souboru cookievuidní
Vypršení platnosti cookie2 roky

Youtube

názevYoutube
PoskytovatelGoogle Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko
ÚčelPoužívá se k odblokování obsahu YouTube.
Zásady ochrany osobních údajůhttps://policies.google.com/privacy?hl=cs&gl=cs
hostitel(é)google.com
Název souboru cookieNID
Vypršení platnosti cookie6 měsíců
Upravte nastavení Nastavení Matomo: [matomo_opt_out language=en]

1. Úvod

Naše webové stránky https://digiroi.org/ (dále jen „Webové stránky“) používají soubory cookie a podobné technologie (pro usnadnění jsou všechny společně označovány jako „cookies“). Soubory cookie ukládají také třetí strany, s nimiž máme smlouvu. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou cookies?

Cookie je jednoduchý malý soubor, který se odesílá se stránkami internetové adresy a může být uložen webovým prohlížečem v počítači nebo jiném zařízení. Informace v něm uložené mohou být během následujících návštěv odeslány na naše servery nebo na příslušné servery třetích stran.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, která se používá k zajištění funkčnosti a interaktivity naší webové stránky. Tento kód je spuštěn na našich serverech nebo na vašem zařízení.

4. Co je webový maják?

Webový maják (také nazývaný pixel tag) je malý, neviditelný fragment textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Aby to bylo možné, ukládají se o vás různé údaje pomocí webových majáků.

5. Soubory cookie

5.1 Technické nebo funkční soubory cookie

Některé soubory cookie zajišťují, že části našich webových stránek fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookie vám usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Při návštěvě našeho webu tak nemusíte opakovaně zadávat stejné údaje, nebo vaše zboží zůstane v nákupním košíku, dokud například nezaplatíte. Tyto soubory cookie můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Analytické soubory cookie

K optimalizaci zážitku z webových stránek pro naše uživatele používáme analytické soubory cookie. Tyto analytické soubory cookie nám poskytují informace o tom, jak jsou naše webové stránky používány. Žádáme vás o povolení k nastavení analytických souborů cookie.

5.3 Reklamní soubory cookie

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookie, které nám umožňují získat přehled o výsledcích kampaní. To se děje na základě profilu, který vytvoříme na základě vašeho chování. Tyto soubory cookie vás jako návštěvníka webových stránek spojují s jedinečným ID, ale tyto soubory cookie neprofilují vaše chování a zájmy za účelem poskytování personalizované reklamy.

5.4 Marketingové / sledovací soubory cookie

Marketingové / sledovací soubory cookie jsou soubory cookie nebo jiné formy místního úložiště používané k vytváření uživatelských profilů za účelem zobrazování reklamy nebo sledování uživatele na této webové stránce nebo na více webových stránkách pro podobné marketingové účely. Protože jsou tyto soubory cookie označeny jako sledovací soubory cookie, vyžadujeme váš souhlas s jejich umístěním.

5.5 Tlačítko sociální sítě

Na našich webových stránkách jsme zařadili tlačítka pro Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus a Pinterest pro propagaci webových stránek (např. „To se mi líbí“, „Pin“) nebo pro sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích, jako je Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus a Pinterest. Tato tlačítka používají kód, který pochází ze samotných Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus a Pinterest. Tento kód umísťuje soubory cookie. Tato „tlačítka sociálních médií“ mohou ukládat a zpracovávat určité informace, aby se vám zobrazovala personalizovaná reklama. Přečtěte si prosím zásady ochrany osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit), abyste zjistili, jak nakládají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookie. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus a Pinterest sídlí ve Spojených státech

6. Umístění cookies a souhlas

Při první návštěvě našeho webu vám zobrazíme vyskakovací okno s vysvětlením souborů cookie. Jakmile kliknete na „Uložit nastavení“, dáváte nám svůj souhlas s používáním všech kategorií souborů cookie a pluginů, které jste si vybrali, jak je popsáno v těchto Zásadách používání souborů cookie. Používání souborů cookie můžete zakázat prostřednictvím svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že pokud tak učiníte, naše webové stránky nemusí správně fungovat.

7. Vaše aktuální nastavení souborů cookie:

datumVerzeSouhlasy
Přizpůsobte nastavení souborů cookie: přizpůsobit nyní

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

V souvislosti se svými osobními údaji máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje používány, co se s nimi děje a jak dlouho jsou uchovávány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup ke svým nám známým osobním údajům.
  • Právo na opravu: Máte právo na doplnění, opravu, vymazání nebo zablokování svých osobních údajů, kdykoli si budete přát. Pokud jste nám udělili souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje vymazat.
  • Právo na přenositelnost údajů: Máte právo požadovat od jednoho správce všechny své osobní údaje a předat je v celém rozsahu jinému správci.
  • Právo vznést námitku: Můžete vznést námitku proti zpracování vašich údajů. Budeme dodržovat, pokud nebudou existovat legitimní důvody pro zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje na konci tohoto prohlášení o souborech cookie. Pokud máte stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi ji vyslechneme, ale máte také právo se s ní obrátit na dozorový úřad (Úřad pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a smazání cookies

K automatickému nebo ručnímu odstranění souborů cookie můžete použít svůj internetový prohlížeč. Můžete také určit, zda nemají být umístěny konkrétní soubory cookie. Další možností je nastavit internetový prohlížeč tak, aby vás upozornil na každé umístění cookie. Další informace o těchto možnostech naleznete v pokynech v části nápovědy vašeho prohlížeče. Vezměte prosím na vědomí, že naše webové stránky nemusí správně fungovat, pokud jsou zakázány všechny soubory cookie. Pokud vymažete soubory cookie ve svém prohlížeči, budou umístěny znovu, když navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

Máte-li dotazy a/nebo komentáře k našim zásadám používání souborů cookie a tomuto prohlášení, kontaktujte nás pomocí níže uvedených kontaktních údajů:

digiroi je značka iROI Global OÜ:

iROI Global OÜ Sepapaja tn 6 15551 Talinn, Estonsko Zastoupená: Sanjay Sauldie

Telefon: +49 (0) 151-40530884 E-mail: gdpr@digiroi.org

rejstříku: Zápis do obchodního rejstříku. Rejstříkový soud: Tallinn, Estonsko Reg.č. 14695193

DIČ: EE102165610